Hej hej!

Nu är jag äntligen i "bloggar" tagen igen. Det har tagit lite tid mellan detta och det senaste inlägget.
Jag ber om ursäkt för det. Vi har haft dator problem och dylikt ganska mycket på senaste tiden.

Nu är allt sådant fixat i alla fall, två laptops och en stationär dator ska vi nog kunna klara oss med.

Just nu sitter jag i köket och lyssnar på musik medans jag skriver detta, mannen min sitter bredvid och lyssnar på sin musik. Vädret är ganska otrevligt, mycket fukt i luften och man känner sig konstant klibbig. Det är mulet och varken varmt eller kallt.

Jag antar att det är bättre än snöstorm, men i alla fall...

Vi gör väl inte så mycket på dagarna just nu. Steve söker jobb och jag har en seg förkylning som bitit tag i mig och inte vill släppa taget riktigt. Mannen var på arbetsintervju förra veckan, men det blev inget av det. De sade att de gillade honom men att han var för kvalificerad och de inte kunde ge honom platsen han sökte på grund av det.

2010 har, trots bristen på jobb set ganska bra ut hittils dock, så vi är positiva och hoppas på det bästa.

Jag skriver mest på mina historier och noveller när jag orkar göra något alls. Mestadels har jag kollat på tv och försökt bli av med denna sega förkylning som vägrar släppa och vägrar bli värre och sedan bättre.

Katten mår finfint, det börjar bli dags för vaccinering igen snart, det är väl inte superkul... mer pengar som försvinner, men vi vill ha en frisk och glad katt, så det ska vi fixa.

Förrutom att jag saknar alla hemma i Sverige och att jag känner mig lite ensam stora delar av tiden så går det bra här. Det känns bra att jag har visum och inte behöver oroa mig för det just nu.

Nåja, nu tror jag att det behövs en kopp kaffe innan jag försöker skriva lite mer på mina noveller.

Hade gott så ska jag försöka skriva imorgon igen och fixa lite bilder att lägga upp!

Kisses and hugs!

Om

Min profilbild




RSS 2.0