God eftermiddag! :)

 
God eftermiddag, för det är det här. Jag har en pizzadeg på jäsning och sitter på nya soffan med datorn. Det är bara tre av åtta "rum" kvar att putsa och städa i och sedan är vårat hem perfekt. Och vi håller efter denna gång i de rummen som redan är klara! Köket är rent hela tiden. Disken diskas på en gång och byggs inte upp. Vardagsrummet har varit fläckfritt och prydligt ända sedan vi fick soffan!


 
Jag lagar mer mat nu för tiden. Och med det menar jag att jag tar tiden och tänka upp nya maträtter och pröva nya saker. Igår år vi gumbo med polenta och krutonger... och dom krutongerna gjorde jag själv från bröd. Och ikväll ska jag laga ostfri pizza med mexikanska smaker. Bönor och tomat, kryddor och liknande.
 
 
Det börjar äntligen bli lite varmare om nätterna, så vi fryser inte näsorna av oss längre. Ett tag där var det bara tre plus om nätterna. Och husen har ju inte värme eller speciellt bra isolation här heller.


Steven planerar att plantera grönsaker till våren, och jag vill ha en liten örtträdgård. Vi får se hur det blir med de planerna, vi skulle nog behöva plantera i krukor och liknande för bakgården hittar jag bara krossat glas i hela tiden, och det vill man ju inte hålla på och plantera i.
 
Nej... nu ska jag kolla till degen! Hoppas allt är bra i Sverige! KRAMAR!
 
 
 

Om

Min profilbild




RSS 2.0