Fysik, psykologi och renlighet.

Steve och jag har börjat läsa gamla skolböcker, bara för att lära oss något nytt. Steve läser en fysikbok, och gör uppgifterna. Jag har hittat två häften och en bok om inperpersonlig kommunikation. Det ska bli mycket intressant att dyka djupare in i psykologins värld.

Samma dag som min lilla systerdotter föddes städade jag också halva huset. Lustigt nog blev jag otroligt sjuk dagen efter och kunde inte fortsätta. Idag gjorde mannen min dock en insats och städade hela köket. Duktig karl han kan vara. Han hade en mindre ångestattack igår då han kände att han hade slösat bort hela helgen på att bara sitta framför datorn, ungefär samma sak som fick mig att börja städa som en dåre i torsdags.

Vi fick elräkningen i torsdags också, vilket var skönt. Och nu visar det sig att vi är relativt sparsamma med både el och vatten. Vattnet använder vi bara en hundratjugondel av vad vi har inlagt i hyran, och elen ligger på en mycket acceptabel nivå, samma sak med gasen. Det här kommer nog gå helt okej, tror jag.

Nu ska jag snart rycka upp mig och fortsätta med rensning och städning. Jag har vilat nog efter min fredag av kräkandes, feberfrossa, mensverk och huvudvärk. Eller så väntar jag i en halvtimme till en timme till.
Hmm... en dusch skulle jag behöva, och dessutom behöver gräsmattan tas omhand om mer igen.

Sedan ska jag titta på bilderna av vackra lilla Alina igen. Hon brås nog lite på mig, tror jag.

Kramar till alla, hoppas att Sverige är svalt och skönt, här är det svinvarmt.

Och grattis i efterskott till min kära Mormor som fyllde år i Fredags!

Om

Min profilbild




RSS 2.0