Brisbane och dylikt

Ja, nu sitter jag här och har just börjat tvätta kläder. Jag har lite lätt ont i magen och är trött, men annars är det bra. Eller... jag saknar ju min lilla kissemiss. Han är ju kvar nere i Sydney för stunden. Likadant med alla våra grejor.

Jag tror jag har en liten förkylning, men det är okej.

Det är fint här. Mycket lummiga tröd och massor av fåglar. Skogskalkoner, små papegoj fåglar och andra saker. Jag har också sett en geckoödla.

De är snälla här uppe. Vegetarianer och veganer är halva familjen, det är bra. Steve trivs på jobbet, och det är underbart tycker jag. Tänk vad skönt för honom att ha ett jobb han trivs så bra med!

Tyvärr bor vi ute i ingenstans just nu, så Steve måste åka bil i tio minuter med sin kusin, sedan hoppa på ett tåg i 30 minuter. Oftast blir han tidig till jobbet och sen hem. Han brukar åka runt sju och kommer hem klockan sex. Vi hoppas på att flytta närmare snarast möjligt. Kanske på promenad avstånd så att han kan knalla iväg till jobbet klockan kvart över åtta och komma hem runt halv sex istället. Och så att vi kan ha lunch ihop... och så att katten kan komma upp någon gång.

Men men... han får bra med pengar och sånt. Nu ska jag röja upp här. KRAM och PUSS till allihopa!

Om

Min profilbild




RSS 2.0