Vart tar tiden vägen?

 
Det har vart lite fullt upp med att söka jobb, måla lite och knyta kontakter och planera lite saker för framtiden.
 
Jag har börjat springa lite lätt, men har problem med en höft och klarar bara av ca 15 minuter åt gången, men man måste ju börja någonstans!
 
 
 
 
Där är mannen min i sina jobbkläder. Han jobbar på klinkerfabrik just nu. Han kör varannan dag på att jobba med att måla dem och varannan dag gräver han sand och städar. Han är på andra dagen idag och de gillar honom. Han får jobba där så länge han vill har de sagt. 

Jag hade möte med min arbetslöshetsförmedling idag. Steve var där och hämtade upp sina jobbkläder och de bestämmde sig för att ta in mig på möte istället för på Fredag då mitt nästa möte skulle vara. Tjejen där sade att bara jag tar mig till en intervju kommer jag få ett jobb på en gång för att jag är så professionell och ser så prydlig och proffsig ut när jag går på mötena. 
 
 
Såhär såg jag ut tidigare idag när vi gick dit, vet inte om det var så proffsigt, men det var kul att höra i alla fall. 

Hoppas allt är bra med er! Nu ska jag ta en kopp te och vänta på att Steve kommer hem. Han slutade 11:20 på natten igår och idag får vi se hur lång tid det tar för honom att komma hem. Jag har bakat muffins som han ska få äta innan han går och lägger sig. 



Massor med kramar! :)

Om

Min profilbild




RSS 2.0