Tusen tack Mormor!

Tusen tack för paketet som damp ner igår morse! Tänk vad glad jag blev, och vilken perfekt timing! Vi som precis hade slut på kaffe!

 
Idag hade de rea på second hand butiken nere i centrum. Jag hittade två kläningar och en jacka, allt som allt blev det runt 40 kronor för alla tre klädesplaggen. Det är inte dåligt, tycker jag. Här ovan är min favoritklänning av de jag köpte idag.
 
 
Igår städade jag köket... det blev ganska fint till slut tycker jag...
 
 
Och det är klart att man tog en paus i städandet med svenskt kaffe och korsord! Tack igen! Det var verkligen en underbar överraskning!
 
 
Vi har ju höst nu, även om det inte alltid är så kallt... och inte mycket löv i fina färger heller, men lite höstljus tycker jag i alla fall att det är. :)
 
Här är lite fryst mat som vi handlade idag! Allt som allt fick det på nära 200 kronor. Men då är det några kilo med fryst vegan versioner av saker. Skinka, nötköttsbollar och ett kilo anka. Fast allt "fusk" förstås! Vi har hittat ett bra köpcentrum i en förort med många från Vietnam och Kina bland annat. De har mycket vegetarisk mat i olika versioner för ganska bra priser. :)

Nu ska jag ta och sticka lite. Förrutom kläder och mat köpte jag ett stort rosa garnnystan för 13 kronor också... 300 gram rosa garn. Tänkte att jag skulle kunna sticka eller virka en filt eller liknande.

Dessutom är jag fortfarande rökfri. 23 dagar nu. Går finfint!

PUSS och KRAM!

Om

Min profilbild




RSS 2.0