Hej, hej, hej!


Jag vill gratulera min mormor i efterskott. Grattis på födelsedagen! Hoppas det var varmt och mysigt på semestern!

Vi har haft det relativt bra trots hot om översvämningar och stressande fram och tillbaka angående blivande företag och så vidare.

Vi hade en mysig jul, lagade mycket vegansk julmat som var precis som vanlig julmat, och detsamma för smörgåstårtan på nyår.





Nissa är min bästa polare här i Australien. Hon är Steves kusin och superhärlig. Vi brukar åka till en vegansk affär tillsammans och handla och prata en massa. Då och då bjuder hon och hennes bror Ryan över oss till deras hus för att äta mat och umgås. Hon lagar otroligt god mat, Nissa. (Nissa är kort för Narissa) Vi gillar lite samma filmer och tv serier, musik och böcker. Vi brukar låna ut böcker till varandra fram och tillbaka.

Det var lite nervigt tidigare i veckan med massor av regn och översvämningar runt om i Queensland. Vi klarade oss lyckligt nog riktigt bra.

Jag skissar mycket nu för tiden också, och snart ska jag plugga mig till ett litet betyg i hur man driver ett litet företag. Det ska bli kul... och sedan startar jag mitt företag och börjar försöka driva det. Har redan ett par kunder som är intresserade av min konst och att beställa porträtt.

Nu ska jag laga mat. Det blir en sen middag idag!

Massor av pussar och kramar!

Om

Min profilbild




RSS 2.0