Hejhej...

Ja, vad ska man säga? Saker har hänt.
 
Fick äntligen se Hanson live. Det var ganska trevligt. Fick inte speciellt mycker bilder därifrån, men ldet var kul att äntligen få se dem.
 


 
 
Vi tog en promenad på stranden medans vi ändå var där nere på kusten, med jag ångrade att jag inte tog med badkläder. Trots att det var molnigt var det ganska mysigt.

Vi blir kvar i huset i ett år till i alla fall. Var skönt att få förlängning på kontraktet så slipper man flytta igen. 
 
Däremot blev Steven av med jobbet helt nyligen. Skitjobbigt eftersom vi förlorar en tredjedel av inkomsten per 2 veckor... men det är väll smällar man får ta. Han funderar på att starta eget, det där med att plugga för mig ser ju mörkare ut i och med det. Men någon dag så ska väll jag också. Svårt att få jobb just nu, men så är det nog överallt.
 
Vi firade fyra år som gifta här om dagen också. Mysigt var det. Fick en extra slant av svärmor och i och med det blev det i alla fall en liten öl och att dela lite potatisklyftor på puben. Inget extravagant med andra ord. Sedan damp det ner ett kort från käraste mormodern i brevlådan också... då blir man mycket glad kan jag ju säga. Stora leenden och vi tackar och bockar för gratulationerna. 
 
Så, vi har haft det kul, vi har firat lite, sedan har vi haft det tufft och det kommer väll att bli tuffare, men det är som det är. Det brukar vända efter ett kort tag, och det blir nog bara bättre och bättre från och med... snart.

:) Nej... nu måste jag se till att få lite gjort här hemma också. Vi hörs snart, hoppas jag.

Puss och kram!

Om

Min profilbild




RSS 2.0