Jag e sjuuuk

Jag tidigare idag


Fullt upp har det varit, med pappersarbete hit och dit, handlande, städande... och jag glömmer helt att skriva. Och ju har jag dessutom varit sjuk i, typ, en vecka. Igår hade jag så hög feber att jag spydde på morgonen, och imorse var jag tydligen blek och kall som ett lik, sade mannen min efter att han hade ruskat om mig lite lätt panikartat.

Jag slutade röka för snart en månad sedan också. Har inte varit supersvårt, men det har gjort mig ovanligt ofokuserad.

Jag har börjat fundera på arbete och studier lite extra mycket nu. Jag tror att det finns vissa saker jag skulle vilja studera just nu, faktiskt. Språk vill jag ju läsa lite. Fräsha upp min Franska och Spanska lite, lära mig Italienska ordentligt och sedan Tyska. Tyska tror jag inte kommer vara speciellt svårt för mig.

Jag håller också på att sticka halsdukar och mössor och allt möjligt till höger och vänster. Jag e lite galen i att sticka just nu.

Försöker att komma i form, karlen min har dock kommit ur form på senaste tiden. Han är som en hobbit. Fem olika kvällsmål innan han blir nöjd. *skrattar* Jaja... blir det för mycket så kommer jag sätta honom på diet, det lovar jag.

Annars då? Det är kallt nu... och det är jobbigt, speciellt när man e sjuk.
Nej... nu måste jag springa och snyta mig igen. Ush, inte roligt att vara sjuk!

Puss och Kram! /Mina

Om

Min profilbild




RSS 2.0